Verlengde retourperiodeTot 31.01.2022
Lachende vrouw in winterkleren

Cadeaus zoeken op prijs

Vind het mooiste cadeau binnen je budget

Cadeaus onder de € 50Cadeaus van € 50 tot € 100Cadeaus vanaf € 100

Laat je inspireren

Je bent op zoek naar de perfecte verrassing voor je dierbaren? Met onze Present Finder vind je absoluut iets naar ieders zin: winterfans, ambitieuze outdoorliefhebbers, alledags-avonturiers, natuurbeschermers en lifestyle-experts laat je met deze cadeaus stralen van plezier!

Vrouw in sportieve kleding in het bos

Het ambitieuze type

Smoesjes? Zij niet. Wat voor weer het ook is, zij moet naar buiten de frisse lucht in en actief zijn. Bij haar gaat immers niets boven ontdekkingstochten en lange wandelingen in de vrije natuur. Voor haar ambitieuze uitjes heeft ze daarom altijd de perfecte uitrusting paraat.

Cadeaus voor Haar
Vrouw tijdens skitrektocht voor een besneeuwd berglandschap

De winterkoningin

Nog voordat het winterseizoen begint, staat ze al in de startblokken. Haar passie zijn ijzige pistes, vriezen dat het kraakt en verse poedersneeuw. Haar een plezier doen, is allesbehalve moeilijk – met alles wat te maken heeft met wintersport, rodelen of een sneeuwballengevecht kun je bij haar aankomen.

Cadeaus voor Haar
Vrouw met donsjas zit op brugconstructie

De alledags-avonturierster

Echt lang houdt ze het op een en dezelfde plaats eigenlijk nooit uit en ze beheerst de grote kunst zich absoluut spontaan in het volgende avontuur te storten. Zelfs in haar eigen stad ontdekt ze op elke hoek voortdurend iets nieuws en kan te allen tijde aan de dagelijkse sleur ontsnappen. Als kampioen spontaniteit is ze vooral in haar nopjes met een praktische allrounder die haar op haar zwerftochten vergezelt.

Cadeaus voor Haar
Vrouw tijdens een wandeling in de natuur

De milieubewuste

Voor haar gaat er niets boven de natuur. Bos, strand of woestijn – pas als ze buiten is, bloeit ze helemaal op. Duurzaamheid en bescherming van het milieu zijn voor haar daarom veel meer dan een modeverschijnsel. Ze wil echt het verschil maken. Met gerecyclede materialen en cleane producten laat je daarom haar hart sneller kloppen.

Cadeaus voor Haar
Vrouw tegen stedelijke achtergrond

Het stadse type

Ze leeft in het moment en haar element is de grote stad. Hier gaat ze elke dag op ontdekkingsreis. Haar bij te houden, valt bij haar power-level soms helemaal niet mee. Altijd klaar voor spontane tochten benut ze elke minuut en is ze met haar markante look de trends altijd een stapje voor.

Cadeaus voor Haar