Voor het veilig en comfortabel shoppen in de JACK WOLFSKIN Online Shop bieden we de volgende betalingswijzen aan:

visa amex mc maestro paypal dw_apple_pay google_pay

Ter bescherming van je persoonlijke gegevens bij online-betalingen maken we gebruik van gecontroleerde encryptietechnologieën.

Met SSL (Secure Socket Layer) worden alle persoonlijke en voor de betaling noodzakelijke gegevens, die via onze website worden ingevoerd, versleuteld naar ons toegestuurd en vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. De groene balk in de URL garandeert een veilige verbinding en de complete versleuteling van alle gegevens.

visa amex mc maestro

Je kunt in de JACK WOLFSKIN Online Shop eenvoudig en veilig met je creditcard betalen. We accepteren de gangbare creditcards Via, MasterCard en American Express. We gebruiken bij creditcard-betalingen ter bescherming tegen misbruik de 3D-Secure-methode. Daarbij wordt je betaling pas geautoriseerd, nadat je je identiteit met een persoonlijk wachtwoord bij je creditcardaanbieder hebt geverifieerd. Bij het bestellen hebben we bij betaling met een creditcard je kaartnummer, de creditcardmaatschappij, de geldigheidsduur en het controlenummer van de kaart nodig.

PayPal

Voor een eenvoudig en snel betalingsverkeer kun je in de JACK WOLFSKIN Online Shop ook met PayPal betalen. Bij het kiezen van de betaalwijze PayPal in de Check-Out word je na het klikken op 'Verder' automatisch doorgelinkt naar je PayPal-pagina. Daar kun je heel comfortabel met je e-mailadres en je wachtwoord betalen. Je PayPal-account wordt direct met het betreffende aankoopbedrag gedebiteerd. Je hoeft geen geregistreerde PayPal-klant te zijn, om van deze betaalwijze gebruik te kunnen maken. Meld je eenvoudig in het kader van het betaalproces bij PayPal aan. Je kunt je PayPal-account zowel aan je bankrekening, alsook aan je creditcard koppelen. Je betalingsgegevens zijn dan in je PayPal-account opgeslagen en hoeven niet bij elke online-aankoop opnieuw te worden ingevoerd. Gratis aanmelden: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

Apple Pay

Eigenaren van Apple-apparatuur kunnen bij gebruik van de browser Safari Apple Pay voor de betaling in de JACK WOLFSKIN Online-Shop gebruiken. Mogelijk is het gebruik op iPhone, iPad en Mac met en zonder Touch ID.

Zonder een Account in de shop aan te maken, het invoeren van creditcardgegevens of het invullen van lastige adresvelden betaal je comfortabel de door jou uitgezochte producten.

En dankzij de vereiste bevestiging middels Face ID, Touch ID, PIN-code of authenticatie op je iPhone of je Apple Watch (afhankelijk van het gebruikte apparaat) heb je de zekerheid dat ook echt alleen jij de artikelen kunt kopen.

Google Pay

Google biedt alle houders van een Google Account de mogelijkheid om credit-, debitcards en elektronische betaalmethoden op te slaan en voor de betaling in de JACK WOLFSKIN Online-Shop te gebruiken.

Het enige dat nodig is, is inloggen in je Google Account – JACK WOLFSKIN krijgt geen creditcardgegevens, maar enkel de bevestiging van de betaling en de benodigde adresgegevens om de artikelen zo snel mogelijk te kunnen verzenden. Daarmee heb je slechts één login, sla je door gebruik te maken van je opgeslagen adres het invullen van je adresgegevens over en blijf je er zeker van dat je geen rekeninggegevens prijsgeeft.

Een al opgeslagen betaalmogelijkheid en factuur- en bezorgadres binnen het Google Account is niet nodig. Dit kan in het kader van de betaling worden gedaan.